Logga in

Logga in
tisdag 21 februari 2017
Guidebild

Bilar och verkstäder i Uppsala

Här hittar du bilfirmor, verkstäder och däckfirmor i och omkring Uppsala.

Bil 3:an AB Toyota Center

Kumlagatan 8, 754 54 Uppsala

Bil 3:an startades på Säbygatan3 1973 av Tage Björsberg. Åren har gått och i takt med att Toyota vuxit globalt har även vi behövt växa. Verkstaden flyttade till en nybyggd lokal för drygt 20 år sedan, bilhallen byggdes om och den tidigare öppna gården byggdes in. För sex år sedan insåg dock Tage tillsammans med sönerna Tomas och Tommy som idag driver företaget att det inte längre var hållbart utan började se sig om efter alternativa lösningar. Många va de lokaler som passerade deras granskande blickar innan de till sist bestämde sig för att i egen regi uppföra en anläggning skräddarsydd just för våra behov, på en plats som nu skall komma att bli synonym för Toyota Uppsala. Du hittar oss på Kumlagatan 8 i höjd med Ok/Q8 längs väg 282 mot Almunge precis vid E4an. Nu börjar det bli trångt även i de nya lokalerna och nya planer smids på den införskaffade marken mellan Toyota och Ok/Q8 ;-)

Läs mer

Dialect Fordonsmontering

Sofielundsgatan 7, 753 23 Uppsala

Vi säljer och monterar bilstereo, handsfreeutrustningar, bilnavigation, alkolås, taxameterservice, komradio, körjournaler, farthållare, parkeringsvarnare m.m. Märken vi jobbar med är bland annat Megtax, Semel, Halda. Digitax, Motorola komradio, Alpine samt Pioneer navigation. Vi har även taxiskyltar, alkolås och övrig utrustning.

Läs mer

Däck City

Verkstadsgatan 2, 753 23 Uppsala

Däck City har varit i vår regi sedan 1990 och är en kvalitetssäkrad och auktoriserad fullservice verkstad som ingår i Däckpartnerkedjan. Vi har sett och servat det mesta i fordonsväg och följer hela tiden med i utvecklingen av nya produkter och nytt material. Vi servar Dig året om, så väl ute på vägen och åkern som under tak i vår verkstad, snabb och korrekt service av utbildad personal!

Läs mer

Modins Bil

Fyrisborgsgatan 5, 754 50 Uppsala

Hos oss på Modins Bil provkör och köper du nya Ford. Vi erbjuder ett komplett program av Fords alla modeller

Läs mer

Skrotbolaget

Stålgatan 19, 754 50 Uppsala

Vi är en auktoriserad och certifierad BILSKROT samt har DÄCKVERKSTAD i Fyrislunds industriområde i Uppsala, företaget bildades redan 1926. Vi hämtar och skrotar bilar. Vi säljer nya och begagnade bildelar. Vi har självplock av delar på gården och försäljning i butiken, samt postorderförsäljning. Vi säljer däck, har däckverkstad samt däcksförvaring och hjultvätt. Skrotning av bil: Producentansvaret för bilar trädde i kraft 070601. Du har som ägare rätt att lämna den till vilken bilskrot du vill. Det viktiga är att den är auktoriserad, så att bilen verkligen blir avregistrerad och tas om hand på ett miljöriktigt sätt. Du får lämna din bil utan kostnad om du kommer in till oss med den. Det får vara totalt 9 st hjul/däck på/i bilen, därutöver debiteras 30:-/hjul/däck. Om bilen innehåller sopor debiteras det minimum 500:- extra. Du måste ha det senast utskickade registreringsbeviset med dig, samt en legitimation. Hittar du inte ditt senaste registreringsbevis kan du beställa ett från transportstyrelsen, WWW.TRANSPORTSTYRELSEN.SE. Eventuell skatt betalas ut av transportstyrelsen. Bilen ska vara i ett stycke och får ej innehålla sopor. Vi hämtar bilen. Bilen måste stå vid farbar väg eller plats där man kan nå den med en lastbil med kran. Gäller bilar upp till 3 500 kg. Inom Uppsala hämtas bilen normalt inom 1-3 arbetsdagar. Utanför Uppsala hämtas oftast bilen 1-5 arbetsdagar efter att kunden varit ned till oss. Kostnad för hämtning; minimikostnad 400:-, därefter en stigande skala, ring för närmare information vad det kostar att hämta just din bil. Söker du nya eller begagnade bildelar? Vi har mycket begagnade delar på lager, även nya. Har vi inte den nya delen hemma går det fort att ta hem.Ute på gården har vi självplock, där kan du plocka delar till ett plånboksvänligt pris. Du kan se vårt lager med delar, om du går in på WWW.BILDELSBASEN.SE. Vi heter också AB Uppsala Skrot & Metallaffär så det är under det namnet du hittar oss i Bildelsbasen.Där finns ca 130 st bilskrotare till som visar sitt lager. I vår däckverkstad hjälper vi dig med det mesta angående däck. Säljer nya och begagnade däck. Lagerför nya däckv har vi inte rätt dimension hemma så går det att få hem på några dagar . - Begagnade däck. Vi lägger upp satser med begagnade däck/hjul i vårt lager. - Nya och begagnade fälgar

Läs mer

Svenska Gummicentralen Däckia

Årstagatan 9 - 11, 754 34 Uppsala

Allt inom däck och fälgar, vi hjälper dig att hitta rätt. Oavsett om du kör personbil, lastbil eller traktor så är du välkommen till oss med dina önskemål. Som Uppsalas mest rutinerade gummiverkstad så lovar vi att göra vårt bästa.

Läs mer

Allehanda Glas i Uppsala

Kungsängsesplanaden 7, 75318 Uppsala

Vi utför alla typer av glasarbeten både inomhus och utomhus, alltid med personligt engageang. Genom vårt breda kunnande löser vi även önskemål och problem som ligger utanför standardjobben. Vi byter bilrutor - vindrutor till alla bilmodeller, lagar stenskott och monterar solskyddsfilm. Så behöver du en stenskottslagning genast, tveka då inte att kontakta oss.

BéOs Bilservice

Svederusgatan 5, 75323 Uppsala

Företaget startade som en allbilsverkstad i Uppsala 1979. Idag är vi en bilverkstad med auktorisation för Kia, Suzuki och Subaru men utför även bilreparationer på övriga märken, lätta lastbilar och husbilar.

Bilelspecialisten i Uppsala AB

Danmarksg. 55, 75323 Uppsala

Rogers Däck

Björkgatan 42, 753 23 Uppsala

Ett företag i samverkan med inriktning på däckservice, hjulinställning och bilservice. Med vår långa erfarenhet inom däckbranschen har vi byggt upp stor kunskap där vi arbetar med alla typer av fordon, allt från personbil till lastbil och entreprenad. Våra jourbilar är i drift dygnet runt året om.

Thunbergs Bil AB

Kungsgatan 68, 753 18 Uppsala

Är du ute efter en ny bil så har du nu hamnat på rätt plats. Det är hos oss du hittar din nya Peugeot, Mazda Mitsubishi eller Subaru. Genom åren har vi hjälpt tiotusentals nöjda bilägare.