Logga in

Logga in
måndag 20 augusti 2018
Guidebild

Bruncher i Uppsala

Vill du förgylla helgen med en rejäl brunch? Här hittar du restauranger i och omkring Uppsala som serverar brunch på helgerna. Trött på korv och makaroner, köttfärssås eller filtallrik? Sugen på varierad kost? Och ordentligt hungrig? Då har du hamnat rätt. Brunch intas förmiddag och ersätter vanligtvis frukost och lunch, men här hittar du alla varianter och du gör som du vill - så klart! Brunch har sedan några år tillbaka utvecklats i de större svenska städerna, blandannat Uppsala, allt från klassisk american brunch till nyskapande asiatisk. Dock anses soppor och gratänger inte som brunch, då blir det lunch. Det är vanligtvis på lördagar och söndagar som restauranger och hotell erbjuder brunch i Sverige, ibland under betäckningen "förstärkt frukost".
Vill du synas här? Kontakta info@uppsala.com

Clarion Hotel Gillet

Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala

Välkommen till Clarion Hotel Gillet mitt i Uppsala. En varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus. Med 161 hotellrum, 23 mötesrum, restaurang Kitchen & Table och vårt alldeles nya Selma City Spa finns här något för alla.

Läs mer

Elite Hotel Academia

Suttungsgränd 6, 75319 Uppsala

Välkommen att avnjuta vår lyxiga brunch med guldkant i en mysig miljö med härlig stämning. Vi kommer att duka upp färska bakverk från vårt egna bageri tillsammans med goda smaker av lokalproducerade varor som vår köksmästare med team arbetat fram. Söndagen den 1 oktober är den stora premiären och vi kommer sedan att hålla öppet varje söndag fram till 17 december.

Läs mer

Kitchen & Table

Clarion Hotel Gillet, 75320 Uppsala

Att Uppsala kan stoltsera med vackra byggnader, lärda akademiker och katter utan svans, det har många redan full koll på. Men att de numera har en restaurang där det bästa råvarorna från trakten kombinerats till fulländning med smaker från New Yorks restaurangmecka Manhattan, är en god nyhet.

Läs mer
// Consent