Logga in

Logga in
måndag 20 augusti 2018
Guidebild

Har du en idé eller vill utveckla ditt företag?

I entreprenörsguiden benar vi ut alla frågetecken kring vart du ska vända dig när du ska starta företag eller vidareutveckla ett etablerat företag. Här hittar du hittar du företag som kan hjälpa dig på vägen med att förverkliga dina planer. Oavsett i vilken fas din idé eller ditt företag befinner sig, ska det vara lätt för dig att komma framåt.

Behöver ditt företag stöd & råd med t.ex. kommersiell/teknisk värdering, affärsutveckling eller finansiering? Vill du bredda dit nätverk, bolla idéer eller komma i kontakt med investerare? Det ska vara lätt att starta och driva företag i Uppsalaregionen. Hör av dig till något av företagen i guiden så berättar de mer!

ALMI Företagspartner Uppsala AB

Dragarbrunnsgatan 35, 753 20 Uppsala

Är din idé unik? Vi har förstudiemedel som gör det möjligt att utvärdera din idé. Du kan få hjälp med t.ex. kommersiell värdering, teknisk utvärdering och kontakter för att komma vidare.

Läs mer

Uppsala Innovation Centre

Dag Hammarskjölds väg 10 B, 752 37 Uppsala

Har du en affärsidé med innovationshöjd? Vill du starta ett företag? Har du startat företag, men vill få insikter om hur du bygger ett framgångsrikt och mer värdefullt bolag? Eller är det dags för företaget att ta nästa stora steg, skala upp eller lansera internationellt?

Läs mer
// Consent