Logga in

Logga in
måndag 20 augusti 2018
Guidebild

Festvåningar i Uppsala

Planerar du för fest och söker lokal? Här hittar du olika festvåningar i och omkring Uppsala. Stor fest? Liten fest? Fest ute? Fest inne? Spelar ingen roll! På festfixarguiden hittar du hela utbudet av företagare som är beredd att göra ett proffsigt jobb för att festen ska bli riktigt lyckad. Vill du ha en skräddarsydd festlighet? Till exempel firmafest, studentskiva eller fira gammelfarfars 80-årsdag med dunder och brak? Här hittar du den kunskap som bidrar till att jubilarer och gäster får en riktigt trevlig dag/kväll. Vill du synas här? Kontakta oss på info@uppsala.com

BirgerJarl

Nedre Slottsgatan 3, 753 09 Uppsala

Chilla i sofforna på en fantastisk uteservering eller dansa på 3 dansgolv både ute och inne. Är ni ute efter en riktig partykväll så är Birgerjarl det självklara valet.

Läs mer

Borgen Restaurang och festlokaler

Orphei Drängars plats 1, 753 11 Uppsala

Borgen Resturang & Festsalar ligger i den anrika KFUM-borgen som ligger vid Fyrisån och Jernbron. Borgen Resturang; och festsalar erbjuder salar för alla slags evenemang upp till 120 sittande gäster såsom konferenser, bröllop, födelsedagar, minnesstunder, dop och företagsmiddagar etc. Vi har eget kök och fullständiga rättigheter. Köket serverar allt från hemgjorda bakverk, frukost, dagenslunch och bufféer till flera rätters kvällsmiddagar. Menyer kan skräddarsys efter gästens önskemål.

Läs mer

Eklundshof Hotell, Restaurang & Festvåning

Eklundshovsvägen 7, 752 37 Uppsala

Välkomna till Eklundhof - ett komplett fest- och mötescenter i Uppsala. Miljön kring Eklundshof är bland den bästa Uppsala har att erbjuda, en unik och vacker kulturmiljö mycket nära centrum men fritt från buller och med en känsla av landsbygd.

Läs mer

Kocken & Kallskänkan

Fullerö Backe 101, 755 94 Uppsala

Restaurang Kocken och Kallskänkan är en restaurang, med bokade middagssbeställningar samt catering och festvåningsverksamhet. Den har varit restaurang sedan 80-talet och drivs idag av Peter Nilsson, i en renodlad, klassisk husmanskostanda. Peter har arbetat i branchen sedan 1975 med allt från Nobelfester till grillpartyn.

Läs mer
// Consent