Logga in

Logga in
lördag 21 juli 2018
alexandra klar.jpg

Alexandra Svedström

tar plats i Wasabi Webs styrelse. Alexandra är byråchef på företaget.

Alexandra Svedström har en masterexamen från Uppsala Universitet och har jobbat som operativ chef i bolaget sedan 2015 med en mängd framgångsrika projekt för varumärken som Apollo, Grammis och Taco Bar.

- Jag tycker det är viktigt att, inom en mansdominerad bransch, få in fler kvinnor i styrelser. Jag tror, och vet, att arbetsplatser med jämn könsfördelning skapar mer innovativa produkter och tjänster”, säger Alexandra Svedström.

Planen för den digitala byrån är nu bland annat att bli en ännu mer jämställd organisation och fler internationella kunder.

“Med våra kommande planer så känns det helt naturligt att ta in Alexandra i styrelsen. Alexandra är en stark ledare vars erfarenhet som byråchef kommer vara en stor tillgång, säger Wasabi Webs VD Andreas Glimbrant i ett pressmeddelande.

Digitala byrån Wasabi Web (www.wasabiweb.se) växer snabbt, de senaste 5 åren har omsättningen mer än femdubblat. Förra året omsatte bolaget drygt 10,6 miljoner kronor och gjorde ett resultat på drygt 1,3 miljoner kronor.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

// Consent