Logga in

Logga in
måndag 19 februari 2018
Guidebild

Catering i Uppsala

Här hittar du cateringföretag i och omkring Uppsala. Fest i kväll? Fest i morgon? Fest till veckan? 20-åringar? 40? 60? 100? Ja, då kan det vara skönt att slippa handla, bära hem och dessutom brassa maten. Hur många matfixare är inte trötta innan festen ens har börjat? Nej, unna dig att beställa färdiglagad mat ibland. I cateringguiden hittar du garanterat de bästa förslagen. titta, bestäm och beställ. Du slipper slitet i köket, oset, ja, till och med diskningen- och kan istället bara unna dig åt att mingla på din egen fest...


Vill du synas i cateringguiden? Kontakta info@uppsala.com

Feskarn i Saluhallen

S:t Eriks Torg 8, 75310 Uppsala

Feskarns affärsidé är att sälja prisvärda, högkvalitativa produkter, såväl råvaror som halv och färdigproducerat. Vi försöker att följa våra kunders önskemål gällande sortiment. Vi tillverkar i stort sett allting i våra diskar i vårt egna kök, vi kallar det “Härproducerat”. Genom egna inköpare på fiskeauktionerna på Smögen ich i Göteborg samt leverantörer på både Svenska öst och västkusten samt fiskare i Svenska insjöar får vi fisk & skaldjur av mycket hög kvalitet.

Läs mer

Kocken & Kallskänkan

Fullerö Backe 101, 755 94 Uppsala

Restaurang Kocken och Kallskänkan är en restaurang, med bokade middagssbeställningar samt catering och festvåningsverksamhet. Den har varit restaurang sedan 80-talet och drivs idag av Peter Nilsson, i en renodlad, klassisk husmanskostanda. Peter har arbetat i branchen sedan 1975 med allt från Nobelfester till grillpartyn.

Läs mer

Uppsala Mat & Fest

Dag Hammarskjöldsväg 40, 753 81 Uppsala

Bröllop,Företagsfest, Kompisfest, Jubilarer? Vår Festbuffé är det perfekta alternativet till mottagningen. Maten levereras vackert garnerad färdig att ställas fram på buffén.

Läs mer