Logga in

Logga in
onsdag 22 augusti 2018

Den perfekta kickoffen

SPONSRAT. Selma City Spa Uppsala bjöd in oss på den mest effektiva och avslappnade kickoffen någonsin. Och vi gick därifrån som nya människor.

Vi är tre arbetskamrater som är i stort behov av att prata ihop oss om ett nytt projekt. Det är lite stressigt. Det skulle helst ha varit klart i förra veckan. Så som det ofta är.

Vi enas om att en kickoff med spa är en utomordentligt god idé för att få igång tre, lite slitna, själar. Stressen ska bort, här ska kreativiteten fram!

Vi kommer till Clarion Hotell Gillet och åker direkt upp till Selma City Spa Uppsala på andra våningen. Det är lugnt, varmt och skönt. Vi svidar om till fluffiga morgonrockar och tassar ut i spaavdelningen i våra frottétofflor för att starta med lunch invid den porlande bubbelpoolen.

Det tar inte lång stund innan vi börjar slappna av. Vi har stora ambitioner för vårt projekt, men först: en varsin härlig behandling.

”Sköna fötter” är en  behandling för två tillsammans i 50 minuter. Vi blir inbäddade i härliga handdukar och våra fötter blir överösta av ren kärlek i form av bad, massage och härliga produkter. Avslappningen är total. En av oss snarkar till där under frottélagret.

Vår tredje dam är djärv. Hon bestämmer sig för ansiktsbehandlingen ”Nannic NBE 1000”, som är en Rolls Royce-variant där elektromagnetisk energi kombineras med värme och ett specialutvecklat serum.

Behandlingen anpassas efter typ av hy och ger effekt direkt.

När vi ses i bubbelpoolen efteråt är det tre betydligt mer avslappnade och spänstigare kompisar än för bara en dryg timme sedan!

"Galet! Nu känner jag mig som 25, och ser ut som 25 också" berättar vår vän med superansiktsbehandlingen. Hon berättar att det liksom pirrade och blev varmt i hela ansiktet. Hon visar en bild i mobilen där man tydligt ser skillnaden efter behandling av halva ansiktet. Det lyser om henne!

Vi sjunker ner i en av de stora poolerna med ett varsitt glas med bubblor och det tar bara några sekunder innan vi börjar bolla idéer inför kommande projektet. Efter en timme har vi strategin klar. Vi har förmodligen kommit längre med projektet på en effektiv timmes jobbprat än vad vi hade gjort på en hel dag i kontorslandskapet.

Vi dröjer oss kvar. Svävar i väg, bubblar och babblar. Skrattar och myser. Konstaterar att det här måste vara den absolut mest effektiva kickoffen någonsin. Stressen är helt borta, inspirationen är påtaglig. Vi har varit borta från jobbet en halv dag och det var värt varenda minut.


UPPSALA.COM HÄLSAR PÅ är ett samarbete mellan Uppsala.com och utvalda partners. Den här artikeln är sponsrad.

 

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

// Consent