Logga in

Logga in
måndag 20 augusti 2018
Guidebild

Hantverkare i Uppsala

Målare, snickare eller rörmokare. Här hittar du hantverksföretag i och omkring Uppsala. Dags att sälja huset/lägenheten eller kanske bara lust att fräscha till det hemma? Dags att täta fönster eller har du en dröm om ett nytt fräscht badrum? Då kan det vara värt att vända sig till en riktig hantverkare. Med facit i hand så brukar det bli både bäst och billigast i längden, i stället för att göra allt själv.
Vill ditt företag synas här? Kontakta info@uppsala.com

Illerbrands Golv

Palmbladsgatan 6, 75450 Uppsala

Vårt mål är att genom personlig kontakt ta fram de golvprodukter som passar kundens behov oavsett golvets storlek eller karaktär. Vi slipar, lägger och behandlar all slags parkett, trägolv och trappor. Vi säljer även parkett och trägolv till de som föredrar att lägga eller slipa golvet själv. För att kunden ska kunna välja rätt golv och behandling har vi ett visningsrum med ett stort antal prover på parkett och trägolv samt laminat. Vi är framförallt verksamma inom Uppsala län. Vi utför arbeten åt både privatkunder och företag, allt från slott till koja. 

Läs mer

Lidbäcks Tak

Fjärdhundragatan 54, 75337 Uppsala

Lidbäcks Tak startades 2005 av Magnus Lidbäck. Vi åtar oss både stora och små uppdrag med kunder från den privata marknaden , bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, industrier och välkända etablerade byggenteprenörer i Uppsala. Vi arbetar efter motor: Nöjda kunder ger oss nya kunder! Lidbäcks Tak är en totalentreprenör som tar hand om helheten åt våra kunder. För oss på Lidbäcks Tak är det en självklarhet att alltid finnas till hand för kunder med akuta takproblem. Detta innebär att Ni som kund I praktiken når oss dygnet runt. Vi erbjuder kunden snabb och effektiv service vid takproblem! Lämnar alltid fast pris och 15års garanti på utfört arbete! Ansvarsförsäkrade o entreprenadförsäkring i Trygg_hansa.

Läs mer
// Consent