Logga in

Logga in
fredag 20 april 2018
sannaglam.jpg

Hjälp, är jag galen?

Att färgkoordinera apparna på mobilen har väl ingen dött av, eller?

Häromdagen fick jag ett tips av en kompis på Facebook. Hon färgkoordinerar sina appar på mobilen!
   Jag bannar mig själv för att jag inte kom på det själv! För det är genialiskt för en sån som jag. Jag gillar ordning och reda när det gäller sånt här. Det ska se snyggt ut. Raka rader och fina kolumner. That’s me!

Ja, jag klämmer in det ni som känner mig tänker nu.  Näpp, ordning och reda är inte prio 1 när det gäller allt i mitt liv. Men nu skiter vi i det ; )

Så nu är det gjort. Snyggt och prydligt. Men det är egentligen inte bara det som är poängen.

Tidigare så sorterade jag efter devisen mest använda appar först. Jag hade ändå problem att hitta rätt app snabbt. Och se där! Det är ännu viktigare för sådana som jag. Dötid, om så enbart några sekunder är extremt irriterande.

Stressande.

Men nu, mina vänner, har fru Lans sorterat efter färg och på något heeeelt obegripligt sätt hittar jag rätt direkt. Jag spar massor av sekunder varje dag!

Jag mår dessutom lite bra varje gång jag låser upp min mobil och ser den blågröna samlingen av appar. Svajpar förnöjt vidare till de röd-lila …

Ja, jag kan vara lite galen. Men innan ni dömer mig – testa. Ni kommer att må toppen, tjäna sekunder och vem vet, kanske kan du imponera på nästa fikarast …

#hejauppsala//Susanna Lans

 

PS: Som ni ser så är det inte ordning ända in i kaklet. Jag SKA kolla mejlen, Linkedin, Facebook och mina meddelanden ... snart.

 

 

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.