Logga in

Logga in
måndag 20 augusti 2018
Guidebild

Hotell och logi i Uppsala

Naturnära camping eller hotellrum mitt i centrum? I Uppsala finns många övernattningsmöjligheter. Här hittar du hotell, vandrarhem, pensionat och campingplatser i och omkring Uppsala. Allt från slott till koja. Det kan, nästan, denna guide trolla fram. Allt efter tycke och smak. Här finns specialinredda rum/våningar med fantastiska vyer-med inga fönster alls-med bastu- med dusch- med kaffe & choklad- med lyxiga spa inrättningar, ja alla de varianter, och framför allt i alla prislägen. Smakar det så kostar det, brukar man säga. Men så är det inte alltid. Inte alltid i Uppsala.

Arenahotellet

Edith Södergransgata 6

Gott om utrymme för goda möten Välkommen till Arenahotellet i Uppsala där vi erbjuder konferenslokaler för små och stora möten. Vi har totalt nio konferensrum till ert förfogande varav sex rum rymmer upp åtta personer. Vårt största konferensrum har plats för upp till 200 gäster för en biosittning och kan enkelt omvandlas till tre lite mindre rum vid behov. De mindre rummen har plats för upp till 40 personer.

Läs mer

Clarion Hotel Gillet

Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala

Välkommen till Clarion Hotel Gillet mitt i Uppsala. En varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus. Med 161 hotellrum, 23 mötesrum, restaurang Kitchen & Table och vårt alldeles nya Selma City Spa finns här något för alla.

Läs mer

Eklundshof Hotell, Restaurang & Festvåning

Eklundshovsvägen 7, 752 37 Uppsala

Välkomna till Eklundhof - ett komplett fest- och mötescenter i Uppsala. Miljön kring Eklundshof är bland den bästa Uppsala har att erbjuda, en unik och vacker kulturmiljö mycket nära centrum men fritt från buller och med en känsla av landsbygd.

Läs mer

Elite Hotel Academia

Suttungsgränd 6, 75319 Uppsala

Välkommen att avnjuta vår lyxiga brunch med guldkant i en mysig miljö med härlig stämning. Vi kommer att duka upp färska bakverk från vårt egna bageri tillsammans med goda smaker av lokalproducerade varor som vår köksmästare med team arbetat fram. Söndagen den 1 oktober är den stora premiären och vi kommer sedan att hålla öppet varje söndag fram till 17 december.

Läs mer

Sunnersta Herrgård

Sunnerstavägen 24, 756 51 Uppsala

Sunnersta Herrgård ligger naturskönt endast 6 km söder om Uppsala centrum. Här finner du vacker miljö med kreativt lugn för goda samtal, tankar och vila. Det tar ca 30 min till/ från Arlanda med bil. Vi har bra bussförbindelser. Det finns gratis parkering. Utmed Fyrisån finns det fin promenadväg in till Uppsala.

Läs mer

Viktoria Hotell & Konferens

Almungevägen 33, 754 54 Uppsala

Välkommen att besöka vår kompletta anläggning med hotell, konferenslokaler och restaurang. Allt under samma tak. Vi erbjuder våra gäster fri parkering och direkt bussförbindelse till Arlanda och Stockholm.

Läs mer
// Consent