Logga in

Logga in
söndag 30 april 2017
Guidebild

Skönhet och hälsa i Uppsala

Träning, massage, spa eller ansiktsbehandling. Här hittar du företag inom skönhet och hälsa i och omkring Uppsala. Om kroppen mår bra mår också själen bra. Och vice versa. Det är ingen välbevarad hemlighet. Här kan du hitta behandlingar som ger stimulans eller lugnar ner. Att varva ner från vardagslivets stress är ett måste för att vi ska fungera i det långa loppet.Eller bara kortare perioder. Testa och känn efter. Eller varför inte; ta med sambon/kompisgänget eller födelsedagsbarnet på en skön feel-good eftermiddag. Det är DU värd!

Elit Frisör

S:t Olofsgatan 32, 753 32 Uppsala

I vår ljusa fina lokal på S:t Olofsgatan 32, finns två erfarna och entusiastiska frisörer som alltid är redo att förverkliga dina önskemål. Vi utför dom flesta hårvårdstjänster och vägleder dig gärna i ditt val av hårvårdsprodukt. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder bästa tänkbara service. Vi är ett kompetent team och utbildar oss kontinuerligt för att hålla oss ajour med alla trender och nya behandlingsmetoder. Vi innehar gesällbrev.

Läs mer

Fyrishov

Idrottsgatan 2, 753 33 Uppsala

Fyrishov är en av Sveriges ledande inomhusarenor för bad, idrott och event. Arenan omfattar bad, hallar, bowlinghall, restauranger, stugby och camping. Vi ligger en 20 minuters promenad från Uppsala centrum och har goda kommunikationer med flyg, tåg, buss och bil.

Läs mer

Hugo W

Vaksalagatan 24, 753 43 Uppsala

Sveriges första livsstilsbutik med bar och bistro med fullständiga rättigheter. Varför Hugo W? PÅ 1930 TALET drev Hugo W Pettersson en charkuteributik i denna lokal.

Läs mer

Salong Dolce Vita

Vaksalagatan 19, 753 31 Uppsala

Vi erbjuder dig individuellt anpassade behandlingsmetoder utifrån dina personliga förutsättningar och önskemål. Våra behandlingar är moderna och säkra med den främsta utrustningen på marknaden.

Läs mer

Salong Rosor på Kind

Drottninggatan 1B, 753 10 Uppsala

Jag heter Kerstin Skatt, utbildad hudterapeut och har en lång erfarenhet bakom mig. Salong Rosor på Kind är en lugn och rogivande oas belägen på Drottninggatan 1B fyra trappor upp.

Läs mer

Tullhuset

Hamnplan 9, 75319 Uppsala

I ett vackert arkitektritat hus vid ån huserar ZoUL Fish SPA, Anteia massage och Härliga Händer.

Läs mer

Pure

Klostergatan 10, 753 21 Uppsala

Pure är en hudvårdsalong med professionell och hygienisk hudvård för dig som önskar det optimala för din hud. Vi är en modern salong som eftersträvar att ge dig bästa tänkbara service i en fräsch och stämningsfull miljö. Vi finns här för att lära dig mer om hur du tar hand om din hud på bästa sätt. Efter snart 3,5 års verksamhet är vi idag åtta specialistutbildade terapeuter.

Royal Spa & Beauty

Sysslomansgatan 8, 753 11 Uppsala

Royal Spa & Beauty är ett exklusivt Spa som ligger mitt i Uppsala City. Vi har två behandlingsbäddar vilket ger möjlighet för duobehandlingar (2 personer samtidigt). Vi som arbetar är auktoriserade och diplomerade hud- och spaterapeuter. Grundare och ägare till Royal Spa & Beauty är Melike Ulusoy, som utbildade sig via Privatskolan för Hudvård & Spa i Stockholm.