Logga in

Logga in
måndag 20 augusti 2018
Guidebild

Skönhet och hälsa i Uppsala

Träning, massage, spa eller ansiktsbehandling. Här hittar du företag inom skönhet och hälsa i och omkring Uppsala. Om kroppen mår bra mår också själen bra. Och vice versa. Det är ingen välbevarad hemlighet. Här kan du hitta behandlingar som ger stimulans eller lugnar ner. Att varva ner från vardagslivets stress är ett måste för att vi ska fungera i det långa loppet.Eller bara kortare perioder. Testa och känn efter. Eller varför inte; ta med sambon/kompisgänget eller födelsedagsbarnet på en skön feel-good eftermiddag. Det är DU värd!

Elit Frisör

S:t Olofsgatan 32, 753 32 Uppsala

I vår ljusa fina lokal på S:t Olofsgatan 32, finns fyra erfarna och entusiastiska frisörer som alltid är redo att förverkliga dina önskemål. Vi utför dom flesta hårvårdstjänster och vägleder dig gärna i ditt val av hårvårdsprodukt. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder bästa tänkbara service. Vi är ett kompetent team och utbildar oss kontinuerligt för att hålla oss ajour med alla trender och nya behandlingsmetoder. Vi innehar gesällbrev.

Läs mer

Salong Rosor på Kind

Drottninggatan 1B, 753 10 Uppsala

Jag heter Kerstin Skatt, utbildad hudterapeut och har en lång erfarenhet bakom mig. Salong Rosor på Kind är en lugn och rogivande oas belägen på Drottninggatan 1B fyra trappor upp.

Läs mer

Tullhuset

Hamnplan 9, 75319 Uppsala

I ett vackert arkitektritat hus vid ån huserar ZoUL Fish SPA, Anteia massage och Härliga Händer.

Läs mer
// Consent