Logga in

Logga in
onsdag 22 augusti 2018
årets gränby.jpg

Stadium prisades för extra bra arbete

Butikschef Jeanette Hård kunde jubla extra tillsammans med sina kollegor när priset för Årets företagera i Gränbystaden avslöjades.

Årets Företagare i Gränbystaden 2017 är Stadium. Priset delas ut enligt kriterierna utveckling av försäljning, personal, butik och marknadsföring samt arbetet med miljö- och hållbarhet och delas ut för att lyfta en aktör som har gjort ett extra bra arbete inom en eller flera kategorier. Juryn består av representanter från fastighetsägaren Atrium Ljungberg och priset delas ut i samband med den årliga butikschefsdagen, som i år gick av stapeln på Arenahotellet den 21 mars.

Motiveringen lyder: Årets företag har ett stort fokus på att bidra till en mer hållbar värld; både socialt, ekonomiskt och ur ett miljöperspektiv. Hållbar omsättningsutveckling i en allt tuffare konkurrens skapar man genom förståelsen att varumärket aldrig blir starkare än ens medarbetare. Genom utveckling av alla anställda, att alltid överträffa kundens förväntningar och lyssna på kundernas behov rör man sig smidigt, snabbt och sömlöst mellan offline och online. Med ett team som siktar högt och ständigt vill vinna (kan det bero på löparbanorna i butiken?) har årets företagare lyckats överträffa juryns höga förväntningar.

Det är nionde gången vi delar ut pris till Årets Företagare i Gränbystaden. Tidigare vinnare sen 2009 är The Body Shop, Åhléns, ICA Kvantum, Apotek Hjärtat, Blomsterhallen, Marks N Brands, Specsavers och Rituals.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

// Consent