Logga in

Logga in
onsdag 22 augusti 2018
mässa-hembakat-klar.jpg

Bakmässa på Fyrishov

Succén "Alla älskar hembakat" arrangeras för andra året

Den 24–25 mars 2018 är det dags för Sveriges enda riktiga bakmässa för alla hemmabagare, proffs och glada amatörer. Alla älskar Hembakat är en inspirerande mässa som vänder sig till alla som tycker om att baka.

För andra gången anordnar Hembakat, Sveriges största baktidning, en mötesplats som går helt i bakningens tecken.

– Jag är så lycklig över att vi åter igen står som värdar för vår egen bakmässa. Vi är tillbaka i Uppsala men den här gången har vi större yta och på programmet finns spännande kurser, ännu fler inspirerande bakkändisar och många spännande överraskningar som vi kommer att släppa inom kort, säger Eva Nordlinder, chefredaktör för Hembakat.

Det blir en helg med aktiviteter, rolig shopping och inspirerande föreläsningar, kurser och nybakat bröd. Dessutom kommer bakprofilerna Roy Fares, Sébastien Boudet, Linus Larsson, Dorotea Malmegård, vinnaren av Hela Sverige bakar 2017 och Frida Leijon med flera ge sina bästa baktips på stora scenen.

Nya inslag på mässan är kurser som: Gör business av din bakning (för alla som drömmer om att starta eget), Koka egen lakrits och Börja blogga – tjäna pengar (bli en framgångsrik bakbloggare).

När den första mässan gick av stapeln 2016 besöktes den av 5 500 personer.

– Det blev proppfullt redan när vi öppnade på lördagen. Därför har vi bredare gångar och större yta den här gången. När Roy Fares var på scenen var det som en rockkonsert med publik som stod och satt överallt, säger Eva Nordlinder.

 

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

OM Alla älskar hembakat

Öppettider är 10–18, båda dagarna. Biljettpriset är 195 kr och 350 kr för en tvådagarsbiljett. Det finns även uppgraderade entrébiljetter som VIP Guld och VIP Diamant.

Biljett hittar du HÄR

// Consent