Logga in

Logga in
lördag 18 augusti 2018
cutters.JPG

Drop-in-frisör till Forumgallerian

Norska kedjan Cutters öppnar i mars

Frisörkedjan, Cutters öppnar sin anda salong i Sverige och är Nordens snabbast växande frisörkedja. Man har de senaste två åren öppnat 32 nya salonger i Norge och Sverige.

Cutters är ett nytt och helt unikt drop-in koncept där fokus ligger på effektivitet och pris. Klippningarna tar endast 15 minuter och priset är alltid detsamma, 299 kronor oavsett kön eller typ av klippning. Kedjan arbetar endast med drop-in bokningar och kunderna kan enkelt följa kötiderna i realtid online.

Just nu pågår en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian där utbudet förstärks med fler restauranger, caféer och butiker.

– Vi är väldigt glada att kunna presentera ytterligare ett helt nytt koncept i Uppsala. Forumgallerian har positionerat sig som en urban mötesplats med starkt modefokus och här blir Cutters ett perfekt komplement till det övriga utbudet, säger Eva Troell, marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.

Forumgallerian, som har funnits i sin nuvarande form i 25 år, håller öppet under hela ombyggnaden. Arbetet beräknas vara klart till julhandeln 2018

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

// Consent