Logga in

Logga in
tisdag 19 juni 2018
nannaskolan.jpg

Nannaskolan årets skolrestaurang

Nanna Bistro tog hem det prestigefyllda priset White Guide Junior i kategorin årets skolrestaurang.

Priset delades ut på en gala i Stockholm på tisdagskvällen. Juryns motivering löd: ”Ett vinnande exempel på hur samarbetet mellan anställda på alla nivåer, från politiker till pedagoger via kockar och rektorer, visar sig direkt på elevernas tallrikar.”

– Att vinna White Guide Junior är ett fint kvitto på att vi arbetar på rätt sätt. Extra kul att det är den enda tävlingen i Sverige som bedömer helheten. Det handlar om smak och näring, men också om måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang, kommunala satsningar och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen säger Henrik Ljungblom, rektor på Nannaskolan.

Nannaskolan var nominerad i ytterligare två kategorier i årets tävling. Rektor Henrik Ljungblom kom på femte plats i kategorin ”årets gastronomiska rektor” och restaurangansvarig Pitpiengpen Uddèn kom på fjärde plats i kategorin årets skolkock.

Även Domarringens skola var nominerad till priset som årets skolrestaurang och slutade på plats nio.

Under arbetet med White Guide Junior och White Guide Senior har drygt 200 förskolor, skolor och seniorboenden testats, från Vellinge i Söder till Luleå i norr, allt för att lyfta fram de bästa offentliga måltidsupplevelser som finns i Sverige i dag.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

// Consent