Logga in

Logga in
lördag 18 augusti 2018
gränbystadens galleria.jpg

Nytt Pinchos till Uppsala

Succén på Klostergatan får en syster i Gränbystaden.

Under våren 2019 kommer Uppsalas andra apprestaurang i Pinchoskedjan att slå upp portarna i den södra delen av gallerian i Gränbystaden.

- Det kommer att bli fantastiskt att öppna ytterligare en Pinchos. Vi ser fram emot vår nya restaurang i Gränbystaden som har ett av Uppsalas allra bästa flöden av människor. Mat, dryck och cirkus i samma lokal – här kan vi prata om upplevelser för alla sinnen, säger Christian Maggio, ägare och etablerare.

I november kommer den södra nybyggda delen invigas. Förutom Nordisk Film som öppnar sin första biograf i Sverige med fem toppmoderna salonger, märks restaurangkedjorna O´Leary’s, Sushi Yama, Classic Pizza och Cupido salladsbar. Utbudet kompletteras med en asiatisk delikatessbutik och en espressobar. Naked Juice Bar och Burger King, som båda funnits i Gränbystaden tidigare, flyttar också till den nya tillbyggnaden.

Förutom det breddade restaurangerbjudandet öppnar även ett flertal nya butiker, bland annat KappAhls barnkoncept Newbie, Scorett Håkansson, skönhetsbutiken Sayso, Viva Viktoria samt Pandora. Även serviceutbudet stärks med Brorsans Barber och Allans skrädderi.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

// Consent