Logga in

Logga in
tisdag 22 maj 2018
bers.JPG

Uppsala rustar för Pregame

Flera pubar och restauranger bjuder in till uppvärmning i samband med Sirius hemmapremiär på söndag.

Vädret verkar lovande, 14 plusgrader och växlande molnighet är prognosen. Söndagen kan bjuda på fest! Här fäöjer några som bjuder in till pregame för Sirius. IFK Göteborg på söndag. Matchen startar 17:30!

Flustret, med toppenläge vid norra entrén till Stadsparken och promenadavstånd till Studenternas lovar Pregame inför varje hemmamatch och öppnar två timmar innan matchstart.

Hamnpaviljongen öster om ån mitt emot Flustret är  Siriussupportrarna i Västra Sidans vattenhål och där kommer det att laddas för fullt på söndag.

Sherlocks Steam Mill på Siktargatan i Industristaden bjuder in till pregame med dagens (match) lunch och Blå/Svart öl i baren. Öppnar 14.30

Bryggeri Ångkvarn på Östra Ågatan är ett säkert kort för den som vill ladda upp inför matchen med lagom gångavstånd till arenan. Lanserar två nya Siriusöl på söndag.

Konditori Fågelsången är perfekt för den som vill ladda upp med fika i lite mer stillsamt tempo på den soliga uteserveringen invid Svandammen

Birger Jarl är den officiella krogen för alla bortafans, för de klubbar som har med sig större följen.

Flera andra hotell, restauranger och pubar bjuder så klart också på ypperliga tillfällen att snacka upp matchen i goda vänners lag.

Kolla in RESTAURANGGUIDEN och BAR- OCH PUBGUIDEN

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.