Logga in

Logga in
lördag 18 augusti 2018
superpark.jpg

Äventyrskedja till Uppsala

Internationella sport-och aktivitetsanläggningen SuperPark öppnar i Boländerna.

SuperPark är en inkluderande sport & aktivitetsanläggning som vänder sig till alla. Här finns plats för tonåringar som utövar extremsport, barn som kan leka själva eller med sina föräldrar, aktiviteter för grupper och annorlunda, kreativ och utmanande träning för idrottare.

– Jag blev imponerad av SuperParks bredd och deras känsla för att verkligen ta hand om sina gäster när jag besökte en av SuperParks anläggningar i Finland, säger Olle Starlander, nytillträdd Park Manager för SuperPark. Men det som verkligen blev en ögonöppnare var en film med pensionärer som hade enormt kul i parken. Då förstod jag bredden av konceptet och möjligheterna.

Även om parken vänder sig till många åldrar och inbjuder till att göra saker tillsammans över generationsgränserna, så är det ändå barn och unga som är den största målgruppen.

Den 17 augusti öppnar SuperPark i Boländerna mellan MediaMarkt och Toys R Us. I SuperPark kommer det också finnas en Wayne’s Coffee, Sveriges enda Kravmärkta cafékedja med näringsrikt specialanpassat utbud för Super Park.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

// Consent