Logga in

Logga in
tisdag 21 februari 2017
Guidebild

Shopping i Uppsala

Shoppingsugen?

I Uppsalaområdet finns gott om butiker, gallerior och köpcentrum och här hittar du information om olika butiker i Uppsala. Vad gäller butikerna i centrala Uppsala har de allra flesta öppet vardagar kl 10-19, lördagar kl 10-17 och söndagar kl 12-16. Vissa butiker har dock avvikande öppettider. Här finns allt ifrån stora gallerior till pyttesmå, mysiga affärer - som är specialist inom sin bransch. Egentligen är det bara tycke och smak som avgör.

Lekplaneten & Buttericks Uppsala

Bolandsgatan 20, 753 23 Uppsala

Vi är en traditionell leksaksbutik med ett brett sortiment. Vi har allt från Märklin, Brio träleksaker, Barbie, Lego och till det allra senaste inom leksaker. Vi har även ett stort sortiment Buttericks skämt och maskerad

Lilla Enja Inredning

Drottninggatan 5, 753 10 Uppsala

lilla ENJA är en butik som säljer inredning till barnrummet. Vår fysiska butik finns i centrala Uppsala på Drottninggatan 5 eller finner ni oss på vår butik på nätet.

Bolandcity

Stångjärnsgatan 10, 754 51 Uppsala

Bolandcity har sitt hjärta och sin styrka i vardagen. Vi är ditt centrum i Boländerna och bjuder på en pricksäker butiksmix. Här hittar du en En blandning av bra butiker, nära till hands, samlat på en lagom stor yta. Där du kan handla både mode, mat, dryck, heminredning utan att springa benen av dig.

Läs mer

S:t Per Gallerian

S:t Persgatan 10, 753 20 Uppsala

Här hittar du många butiker och cafe/restauranger. En härlig mix!

Läs mer

HouseHold

Klostergatan 4, 753 21 Uppsala

I vår stora och rymliga Household butik på 600m2 finner du trendiga, originella och personliga inredningsartiklar för ditt hem, kök och badrum - till bra priset. Tidigare huserade ett stort svenskt globalt inredningsföretag i de lokaler som vi finns i nu och vår ambition är att ligga kvar på deras prisnivå.

Läs mer

Kajsa Johanna

S:t Eriks gränd 6, 753 10 Uppsala

Hos Kajsa Johanna hittar man det lilla extra till hemmet. Ett smakfullt och udda sortiment av växter, krukor, ljus, glas, lampor och andra prydnadssaker fyller butiken på S:t Eriks gränd 6.

Läs mer

Storvreta Möbler

Solstrålevägen 4, 743 35 Storvreta

Storvreta Möbler är känt för bra priser, men vi är minst lika uppskattade för trevlig och kunnig personal som alltid står till ditt förfogande. När du handlar hos oss har du alltid möjlighet att låna en släpkärra av oss, givetvis utan kostnad.

Läs mer

Tre Generationer Inredning

Drottninggatan 5, 753 10 Uppsala

Tre Generationer Inredning har grundats och drivs av dotter, mor och mormor. Med det gemensamma intresset av inredning driver vi nu en ny butik i Uppsala med ett lite annorlunda koncept.

Läs mer

Feskarn i Saluhallen

S:t Eriks Torg 8, 75310 Uppsala

Feskarns affärsidé är att sälja prisvärda, högkvalitativa produkter, såväl råvaror som halv och färdigproducerat. Vi försöker att följa våra kunders önskemål gällande sortiment. Vi tillverkar i stort sett allting i våra diskar i vårt egna kök, vi kallar det “Härproducerat”. Genom egna inköpare på fiskeauktionerna på Smögen ich i Göteborg samt leverantörer på både Svenska öst och västkusten samt fiskare i Svenska insjöar får vi fisk & skaldjur av mycket hög kvalitet.

Läs mer

Karins Skafferi

Geijersgatan 15, 752 26 Uppsala

Jag vill ge Luthagen ett eget skafferi, ett ställe som inte alltid kommer att ha samma sortiment, men där alla, gammal som ung, ska kunna hitta något som passar. Hos mig finns ett urval av delikatesser du inte hittar i andra butiker. Småskalighet, ekologiskt och lokalt är en grundidé, men du kommer också att hitta produkter från närliggande län och andra länder.

Läs mer

Svenska Delikatesser

Styrbjörnsgatan 16, 753 35 Uppsala

Svenska Delikatesser är en liten butik med försäljning av mat från svenska gårdar. Här hittar du till exempel Focksta ost, honung, hjortronsylt, kallpressad rapsolja, dinkelmjöl, morotsmarmelad, kalv- och nötkött. Vi har även surdegsbröd, havtornsmarmelad och lokalt odlade grönsaker.

Läs mer

Boutique Kaiser

Drottninggatan 7, 753 10 Uppsala

På Drottninggatan 7 finner du Boutique Kaiser som erbjuder dig ett brett utbud av underkläder, strumpor, nattlinnen, morgonrockar och sist men inte minst badkläder.

Läs mer

GANT Store

Dragarbrunnsgatan 24, 753 20 Uppsala

GANT Store Uppsala är en livsstilsbutik med skön känsla och personlig service där du kan uppleva hela GANTs koncept i allt från herr- och damkläder till barnkläder och heminredning. Kom in och låt dig inspireras!

Läs mer

Herta

S:t Eriks gränd 4, 753 10 Uppsala

Herta är beläget i ett fantastiskt kulturhus i två våningar som vi fyllt med allt som vi älskar! Kläder, smycken, skor, väskor och från kända varumärken som Forte Forte, Day Birger et Mikkelsen, Bruuns Bazaar, Stella Nova, Marc by Marc Jacobs, See by Chloé och Cacharel med många fler.

Läs mer

House of Doris City

Svartbäcksgatan 7, 753 20 Uppsala

Vi älskar kläder, mode och snygga accessoarer  som inspirerar. Vi handplockar det bästa från våra varumärken och satsar på mode som är prisvärt, coolt, modernt och fräscht.

Läs mer

Jaber Mode

Fyristorg 6, 753 10 Uppsala

Jaber startades 1974 av Jan Berglund och är idag ett av Uppsalas äldsta familjeföretag inom konfektion av internationell grad.

Läs mer

Jaber Mode Dam

Fyristorg 6, 753 10 Uppsala

Jaber startades 1974 av Jan Berglund och är idag ett av Uppsalas äldsta familjeföretag inom konfektion av internationell grad.

Läs mer

Marks N Brands

Kungsängsgatan 11, 753 22 Uppsala

Marks N Brands finns på Kungsängsgatan 11 och här finns det något som passar alla.

Läs mer

Nofa Kläder & Skor

Vaksalagatan 31, 753 31 Uppsala

På herravdelningen har vi storlekar upp till 8XL. Främst i märket Allsize (Replika, Aero) men även Rappson och PierreHector går upp i större storlekar. På skoavdelningen har vi märken som Skofabriken, Jana och Peperoni.

Läs mer

Rådhuset Designers Corner

Stora Torget 10, Uppsala

Ett handplockat urval av skandinavisk och internationell design har samlats i en miljö som påminner om Rådhusets svunna tider. Vintage möter nytt, en känsla som går igenom både inredning och kläder.

Läs mer

Thun's

Näsby 32, 740 10 Almunge

På Thun’s hittar du lite av varje, till bättre priser än vad du kanske är van vid. Här finns kläder och skor till hela familjen, husgeråd, hemtextil, leksaker och andra prylar. Klassiker blandat med det senaste, breda produkter blandat med smala. Bra varor till bättre priser helt enkelt. Det betyder inte att vi säljer vad som helst hur som helst. Men vi förser gärna något speciellt och passande till var och en.

Läs mer

Marc O´Polo Store

Dragarbrunnsgatan 24, 753 20 Uppsala

Marc O´Polo naturlig kvalitet med nyskapande, personlig enkelhet.

VILA Clothes Gränby

Marknadsgatan 1, 754 31 Uppsala

Vila står för stilmedvetenhet. Designen är en kombination av snygga print och skärningar och kvinnliga detaljer. Med breda kollektioner med allt från vardagskläder till partytoppar. Varje vecka fyller butiken på med nyheter. 

Bergströms Skor

Östra Ågatan 29, 75322 Uppsala

Butiken med personlig service finns på Östra Ågatan 29. Vi har kvalitets skor för både män och kvinnor.

Läs mer

Norrmans Skor

Vaksalagatan 19-21, 753 31 Uppsala

Butiken med personlig service finns på Vaksalagatan 19-21. Vi har kvalitets skor för män, kvinnor och barn.

Läs mer

Mattssons Guld

Kungsängsgatan 21, 75322 Uppsala

Kom in och slå er ner i vår smyckesbar, njut av en kopp kaffe eller ett glas vin när ni i lugn och ro väljer från vårt stora sortiment.

Mattssons Guld Svartbäcksgatan

Svartbäcksgatan 23

Kom in och slå er ner i vår smyckesbar, njut av en kopp kaffe eller ett glas vin när ni i lugn och ro väljer från vårt stora sortiment.

Biltema

Bolandsgatan 17, 753 23 Uppsala

Sortimentet blir hela tiden bredare och bättre – nu hittar du ännu fler vanliga och ovanliga produkter på våra hyllor. Välkommen till ditt närmaste varuhus.

Läs mer

Lustgården

S:t Olofsgatan 32, 753 32 Uppsala

Lustgården har funnits i Uppsala sedan 1998. Sedan 2010 bor vi på S:t Olofsgatan 32, centralt mittemot stadsbiblioteket i dirtekt anslutning till Uppsalas gågata. Välkommen in! 

Läs mer

Symaskinsboden

Roslagsgatan 2 (Sivia Torg), 753 27 Uppsala

Symaskinsboden är ett familjeföretag i andra generationen som funnits sedan 1970. Hos oss finner du ett brett sortiment av symaskiner, brodermaskiner och overlocksmaskiner, tillbehör samt mjukvara för broderimaskiner.

Läs mer

YlloTyll

Bredgränd 7 C, 753 20 Uppsala

YlloTyll startade 1985 genom att öppna garnbutik på Hjalmar Brantingsgatan i Uppsala. Sedan 1995 har vi funnits i Uppsalas centrum vid Vårfrutorget i Bredgränd, endast tre minuter från järnvägs/busstationen.